⋯ Lief kind

Ik ben Joyce, mama van 2 kinderen: Joan en Manuel. Ik woon samen met hen, mijn man Emiel en 2 konijnen in Noordwijk.

Mijn hart ligt bij kinderen. Niet alleen die van mezelf, maar bij alle kinderen. Soms is het lastig om te begrijpen wat je allemaal voelt, denkt en ervaart. Laat staan dat een ander je dan ook nog begrijpt. Het kan dan een beetje eenzaam aanvoelen. Alsof je helemaal alleen met al die gedachten en gevoelens rond moet lopen. Alsof niemand je echt begrijpt.

Dat eenzaam rondlopen, dat hoeft helemaal niet! Je kan erover praten en spelenderwijs jezelf steeds beter leren kennen en begrijpen. Je zal gaan ervaren dat je hoofd (gedachten) en je lichaam (gevoel) heel knap kunnen samenwerken. Als je hier eenmaal op let, zal je merken dat eenvoudige dingen je kunnen helpen. Denk aan iets heel gewoons als ademhalen. Heb je wel eens bewust waargenomen hoe je ademt op welk moment? Hoe adem je als je lekker aan het ontspannen bent? En hoe adem je als je zenuwachtig bent voor iets spannends dat komen gaat? Zo kan ik nog tientallen voorbeelden bedenken waarmee jij jezelf beter kan leren kennen en begrijpen. En je zal merken dat als je jezelf kent en begrijpt, je je makkelijker kan uiten en de omgeving ineens ook anders zal reageren. Het is dan net alsof de magie van het leven weer terugkomt!

Hier vertel ik je graag meer over als ik je ontmoet (let wel: ik heb geen hoge hoed en geen toverstaf, maar wel heel veel tekenspullen, spellen en andere leuke materialen en ik kan heel goed kletsen met jou ;)

Xx

Joyce

Maak een afspraak