⋯ Lieve ouder / verzorger

Gefeliciteerd! Ten eerste met jouw prachtige kind. Ten tweede met het feit dat je openstaat voor ontwikkeling. Als je je kind nu al kan helpen door middel van bewustwording van alles wat er is, weet ik zeker dat het kind hier in zijn of haar volwassen leven, profijt van zal hebben. Het zal beter om kunnen gaan met de ‘struggles’ waar een mens in zijn latere leven hoe dan ook mee te maken krijgt.

In mijn praktijk als kindercoach, ga ik aan de slag met de hulpvraag van het kind. Wat zit hieronder, waar komt de pijn, de angst, de onzekerheid of wat dan ook, vandaan? En wat zou het kind graag willen? Hoe zou de verandering eruit kunnen zien? En wat heeft hij of zij hiervoor nodig?

Samen gaan we aan de slag en kijken in het moment waar er behoefte aan is. Veel praten, weinig praten, creatief bezig zijn, de natuur in of lol maken, het kan allemaal en ik zal bekijken, samen met jouw kind wat het nodig heeft. Ook zullen we samen bespreken wat we aan jou vertellen, lieve ouder / verzorger. Sommige dingen zullen heel bruikbaar en handig zijn voor jullie. Anderzijds hoeven jullie ook niet altijd alles te weten! Uiteraard zal ik altijd open zijn als ik het vermoeden heb dat dit noodzakelijk is. 

Mijn doel is uiteindelijk om jouw kind te laten worden wat het wil, door volledig zichzelf te zijn. Hierdoor zullen ze thuis, in sociale contacten en ook op school de fijnste versie van zichzelf kunnen zijn en hiermee het meeste bereiken, want ik ben er heilig van overtuigd: ‘You must first touch the heart, before you can teach the mind’! 

Ik hoop jullie te ontmoeten in mijn praktijk!

Lieve groet,

Joyce

Maak een afspraak