⋯ Over mij

Ik ben Joyce Geitenbeek, 37 jaar jong en gek op mensen en vooral kinderen.

Na jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, merkte ik dat ik meer met en voor mensen wil doen. Dat was namelijk het gedeelte van mijn werk dat ik altijd al geweldig vond: de verbinding aangaan met mensen. Ik vind het fascinerend hoe we in elkaar zitten, hoe we reageren, hoe iedereen zijn rugzakje bij zich draagt en dat gebruikt in elke vorm van verbinding met iemand anders.

Hoe zou het zijn als ik al wat eerder mee mag kijken en de persoon, dan nog kind, bewust kan laten zijn dat het überhaupt een rugzak heeft? Niet om het een of ander te veranderen, maar om er gewoon bewust van te zijn. Dat je als kind weet dat alle gekke, rare, fijne, blije, mooie en minder mooie emoties er gewoon mogen zijn. Dat je naar jezelf leert luisteren, want met jezelf mag je nog je hele leven verder. Dus hoe fijn zou het zijn als je kan worden wat je wil, namelijk de mooiste versie van je mooie zelf. Ik ben ervan overtuigd dat hoe beter je jezelf kent, hoe meer je aan de wereld te geven hebt. Dat we het stukje magie weer tevoorschijn toveren dat het leven zo mooi maakt!

Om deze reden heb ik na diverse cursussen, het lezen van vele boeken en luisteren van veel podcasts, de opleiding Kindercoach aan de Academie voor Psychodynamica afgerond. En ik ben nog lang niet uitgeleerd, maar eerst aan de slag met elkaar. Ik kijk ernaar uit!

Warme groet,

Joyce